2106048153 6977330377 Θράκης 10, Γέρακας dimitrisxtz1234@gmail.com

Χατζής Δημήτρης
Χωματουργικές Εργασίες - Εκσκαφές - Κατεδαφίσεις - Αποχετευτικά έργα - Διανοίξεις Δρόμων
- Καθαρισμοί οικοπέδων - Αποκομιδή μπαζών - 
Γέρακας Αττική

Ο κύριος Χατζής Δημήτριος είναι ένα πρόσωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον χωματουργικό τομέα. Με έδρα τον Γέρακα Αττικής, ο κύριος Δημήτριος έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση που ασχολείται με παντός είδους χωματουργικές εργασίες. Από την κατασκευή οδών και δρόμων μέχρι την ανακαίνιση και την ανέγερση κτιρίων, η επιχείρηση του κύριου Δημητρίου έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε πολλά μεγάλα έργα στην περιοχή.
Επιπλέον, η επιχείρηση του κυρίου Δημητρίου διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση προκλήσεων σε διάφορα είδη έργων. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, ο κύριος Δημήτριος και η ομάδα του είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

 

Χωματουργικές Εργασίες

Χωματουργικές Εργασίες

Με τη συνέπεια, την επαγγελματικότητα και την ποιότητα που προσφέρει, η επιχείρησή του συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής του Γέρακα Αττικής και στην πρόοδο του τομέα των χωματουργικών εργασιών στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Οι Υπηρεσίες Μας
Εκσκαφές

Εκσκαφές

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες εκσκαφής με ακρίβεια και ασφάλεια.

Περισσότερα
Κατεδαφίσεις

Κατεδαφίσεις

Η ασφαλής και αποτελεσματική κατεδάφιση κτιρίων και δομών αποτελεί μια από τις ειδικότητες της επιχείρησης, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Περισσότερα
Διανοίξεις Δρόμων

Διανοίξεις Δρόμων

Η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες διανοίξεων δρόμων και κατασκευής οδικών δικτύων με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας.

Περισσότερα
Καθαρισμοί οικοπέδων

Καθαρισμοί οικοπέδων

Η επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού οικοπέδων και αποκομιδής μπαζών για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των αποβλήτων.

Περισσότερα